کنکاشی در باب ماهیت شیطان پرستی (2)
به این گزارش توجه کنید
معاونت دادستانی کشور مصر تحقیق و بازجویی درباره 85 نفر دختر و پسر جوان مصری را که بازداشت شده اند، به عهده گرفت. این گروه در میان دانشگاه های مصر، سازمان و فرقه ای را جهت تبلیغ شیطان پرستی به وجود آورده اند و اکنون بازداشت شده اند. رهبر این گروه که جوانی به نام «عماد الدین حمدی»، در جریان بازجویی گفته است: این گروه، مراسم و برنامه های خاص نیایش دارند که بارزترین آن ها بدین قرار است: اعضای این گروه به گورستان ها می رفتند و اجساد مردگان را از قبرها بیرون می آوردند و صلیب شکسته و ستاره شش پر داودی یا ستاره ای پنج پر را در جسد مرده فرو می کردند و سپس برای تقرب به شیطان دور آن می گشتند. هم چنین قربانی هایی برای شیطان تقدیم می داشتند که عبارت بود از ذبج گربه ما ده یا سگ که پس از کشتن این حیوانات خون آن ها را به صورت ها و دست های خود می مالیدند و در یک دایره ای می چرخیدند تا شیطان از آن ها راضی شود، و اگر حیوانی برای قربانی نمی یافتند دست خود را زخمی می کردند تا خون جاری شود و سپس آن خون را به صورت های خود می مالیدند و آنگاه نسخه ای از قرآن مجید را پاره پاره می کردند و بعد در حالی که صدای موسیقی مشهور «راک» نواخته می شد به استعمال مواد مخدر و حشیش می پرداختند. اسناد و اطلاعات قابل اعتماد نشان می دهد که دست صهیونیست ها در پیدایش گروه منحرف شیطان پرستان مصر در کار بوده است. از باب مثال اوراد و اذکاری که این گروه می خواندند و در نوارهای کاست ضبط می کردند اوراد عبری قدیمی است. همچنین «سالم قادش»، خواننده موسیقی «بث متال» که در بین اعضای این گروه از بهترین خوانندگان است، به شدت گرایش صهیونیستی داشته و سوره «حشر» را به عنوان مسخره همراه با موسیقی خوانده است.
1- مذهبی است ساختگی که توسط سران یهودی ای که مدیریت افکار و اندیشه ها ماهیت شیطان پرستی شیطان پرستی را در انحصار خود می پندارند مدیریت می شود.
2- شیطان پرستی دنیایی را ترسیم می کند که هیچ روزنه امیدی برای آن متصور نیست. به همین جهت شیطان پرستی را جهان تاریک نیز میگویند .
3- شیطان پرستی آنگونه که خود می گوید حقیقتی را جستجو می کند که در این جهان یافت نمی شود. خودکشی که از موارد رایج این آیین است، توجیهی اینگونه دارد. اگر بپرسی چرا خودت را می کشی؟ می گوید می خواهم به حقیقت برسم و حقیقت در این دنیا به دست نمی آید.
4- به شیطان پرست تفهیم می کنند که دنیای شیطان پرستی زندگی در میان لجن است و هیچ وقت نمی شود در لجن زندگی کرد و به لجن آلوده نشد و هیچ چاره ای برای پاک شدن نیست جز مردن و رهایی از این دنیا.
5- به شیطان پرست می فهمانند زندگی دراین دنیا بر پایه دروغ است و همه باورهای مردم برپایه همین دروغ شکل گرفته است. همه عادت کرده اند دروغ بگویند، لذا اگر حرف راست هم بزنند، کسی آن راباور نمی کند.
6- راهی که برای شیطان پرست ترسیم می کنند معجونی است که هر آدم گرفتاری را به وحشی گری و نفرت سوق می دهد. اولا راه نیست، کوره راه است. مسیری است که به هیچ جا راه ندارد. بن بست است. رسما اعلام می کنند ما به مقصد نمی رسیم. برای شیطان پرست تفهیم می کنند جاده ای که در آن قرار دارد پر از خط کشی های درهم و برهم است. و او در یافتن راه خروج تا سرحد جنون و دیوانگی پیش می رود و سرانجام مطمئن می شود راه بازگشتی وجود ندارد.
7- احیاء اخلاق مصیبت بار قوم لوط امروز از طریق گروههای شیطان پرست و وابسته به آن ترویج می شود. پیشرفت هم جنس خواهی باورکردنی نیست. حمایت مقامات ارشد کلیسای انگلیس، پارلمان اتحادیه اروپایی، انجمن اطلاعات جنسی و انجمن آموزش و پرورش ایالات متحده... ننگ آور است، امروز دیگر صلیب های وارونه، ستاره پنج پر، خفاش، صورتهای نقاشی شده، ماسک های حیوانات درنده شاخ دار، برهنه پوشی.... تنها نشانه ها و سمبل های شیطان پرستی نیست. عمده ترین نشانه شیطان پرستی را در تجاوز و قتل به ویژه در تجاوز به کودکان ونوجوانان به همراه قتل آنان باید دید. مدتی پیش در روزنامه های آمریکا نوشتند جمعی شیطان پرست دستگیر شدند که نوجوانان و حتی کودکان را وحشیانه مورد تجاوز قرار داده و با ساتور تکه تکه می کرده اند. استفاده افراطی از مشروبات الکلی، موادمخدر، قرص های روان گردان و انرژی زا، استفاده و استعمال آلات مصنوعی، خوردن و آشامیدن ادرار و مدفوع... معجونی از بیماری های روحی، روانی و جسمی به خصوص بیماریهای عفونی و ایدز را برای شیطان پرست ها به ارمغان آورده است. ایدز شایع ترین بیماری نزد شیطان پرستان است و 75 درصد عامل آلودگی شش هزارنفری که روزانه مبتلا به این درد بی درمان می شوند انتقال از طریق تماس جنسی است.
راهکارهای پیشنهادی
اینجا همت مردانه آگاهان و دین شناسان و عرفان شناسان آگاه را می طلبد که در سایه یک برنامه ریزی منسجم دولتی و امکانات کافی به معرفی هرچه بیشتر تعالیم عرفانی اسلام و مقایسه با تعالیم معنوی این گروهها و نقد و بازشناسی عقاید نادرست این فرقه ها پرداخته تا جوانان مشتاق معنویت اولا با سرچشمه های اصیل اسلامی آشنا شوند. ثانیاً جنبه های نادرست عقاید این فرقه ها و عواقب بکار بستن این آموزه ها را به درستی بشناسند. ناگفته نماند که فرقه شیطان پرست که ماهیت مخربشان آشکار است، شایسته است به جهت حفظ نظم و آرامش جامعه، با آن ها برخورد قانونی شود اما درمورد سایر فرقه های دیگر می باید از طریق ارائه شیوه ها و راهکارهای بهتر شناخت معنویت دین مبین اسلام، به مخاطبان آگاهی داد تا مختارانه راه درست را برگزینند. بر ماست که بصیر باشیم و با آگاهی بخشیدن به جامعه، خود و دیگران را از غرق شدن در این منجلاب تباهی جلوگیری کنیم. اینک راهکارهای عملیاتی را به شرح زیر ارائه می نماییم.
1- اقدامات عملی برای توسعه کمی و کیفی شبکه های داخلی صداوسیما.
2- تلاش ها و همکاری بیشتر بین سازمان ها و نهادهای ذیربط درخصوص نحوه پر کردن اوقات فراقت افراد خصوصاً جوانان و نوجوانان.
3- آموزش به افراد پیرامون اثرات زیانبار استفاده از ماهواره.
4- استفاده از رسانه ها جهت شناساندن پتانسیل های دین مبین اسلام.
5- تقویت مراکز مشاوره ای مفید و کارآمد در مدارس و دانشگاه ها.
6- برنامه ریزی اصولی و صحیح برای اشتغال در جامعه و پیگیری منطقی نیازهای جوانان.
7- ایجاد مراکز ورزشی، تفریحی برای انبساط خاطر جوانان.
8- ایجاد بستر مناسب برای برخورداری جوانان و نوجوانان از تسهیلات اجتماعی.
9- ایجاد زمینه برای رشد اخلاقی جوانان و نوجوانان براساس معیار صحیح اعتقادی و ارزشی حاکم بر جامعه.
10- همفکری اندیشمندان رشته های علمی گوناگون از قبیل: جامعه شناسان، انسان شناسان، روانشناسان و غیره برای ریشه یابی دقیق مسئله ممنوع شدن موسیقی متالیکا.
11- فیلتر شدن سایت های اینترنتی شیطان پرستان.
12- اطلاع رسانی و توصیه به اصناف برای جلوگیری از چاپ نمادهای شیطان پرستان برروی البسه.
لازم به توضیح است در این مسیر باید از اقدامات شتابزده و غیرکارشناسانه پرهیز شود تا اثرات منفی به بار نیاورد و بر جذابیت فعالیت های این چنینی افزوده نشود.
وظایف خانواده ها
از آنجایی که اکثر افرادی که جذب فرقه های شیطانی می شوند از یک نابسامانی روحی و روانی با منشاء خانواده رنج می برند لذا توجه خانواده ها را به برخی از نکات جلب می نماییم.
1- دوستی با فرزند و حذف فاصله والدین با فرزندان، به گونه ای که آنان به راحتی مشکلات و نیازهای خود را به والدین بگویند.
2- تقویت اعتقادات فرزند، به ویژه در کودکی و نوجوانی، در کنار پایبندی عملی والدین به آموزه های دینی.
3- ایجاد سازگاری در محیط خانه
4- ایجاد بستر مناسب برای احساس امنیت، آرامش، صفا و صمیمیت و درک متقابل والدین و فرزندان
5- تلاش در جهت تأمین نیازهای مادی و معنوی فرزندان توسط والدین.
6- توجه به نیازهای روحی و عاطفی اطفال و نوجوانان و ایجاد فضایی مطلوب و آرام در خانواده
7- مراقبت والدین نسبت به اعمال و رفتار فرزندان خود.
8- نظارت جدی والدین نسبت به دوست یابی فرزندان.
9- برنامه ریزی مناسب برای تنظیم اوقات فراغت نوجوانان و جوانان